OVER PLAN EFFECT

Wij zijn een echt familiebedrijf. Al ruim 25 jaar delen we een enorme passie voor onze producten en plezier in ons werk. Niet voor niets worden we uitgenodigd door interieurarchitecten, projectinrichters en projectbureaus om samen te werken.

We ontwikkelen en vervaardigen alles zelf, in eigen huis. Alles onder een dak met voor u het voordeel van één aanspreekpunt. We hebben de meest uiteenlopende specialisten in huis. Geen idee is te gek: de meest complexe vragen leiden tot de mooiste projecten!


HET TEAM

BINNENKIJKEN BIJ PLAN EFFECT


Ons pand is multifunctioneel en biedt een kantoor en showroom in één. De inrichting is veelzijdig ontworpen en volgens de hedendaagse trends. Alle type systeemwanden, specials en geïntegreerde interieur oplossingen vindt u hier terug. Naast traditionele kantoren zijn er onder andere ook concentratieruimtes, vergaderruimtes, belruimtes en flex werkplekken. Voor opdrachtgevers en architecten een prachtige inspiratiebron!

Neem hieronder een kijkje in onze showroom en maak een virtuele tour. Loop rond op twee prachtige verdiepingen met elk een eigen karakter. U bent natuurlijk ook van harte uitgenodigd voor een kopje koffie en persoonlijke rondleiding in onze showroom.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Pin on Pinterest

EIGEN FABRICAGE


De productie is het hart van ons bedrijf. Plan Effect ontwikkelt en produceert alle producten in eigen huis en beschikt over de meest moderne computer gestuurde machines. Daarnaast leveren we vanuit een grote voorraad. Dit is een groot voordeel voor u als ontwerper of klant. Wij kunnen hierdoor makkelijk en snel inspringen op specifieke wensen of een maatwerk product.

Neem hieronder een kijkje achter de schermen bij Plan Effect en maak een virtuele tour door de fabriek. Loop onder andere langs de glasstraat, plakstraat, zagerij en montageplaats.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Pin on Pinterest

SERVICE


Ook na de oplevering van het project willen wij er graag voor u zijn. Ons service team staat daarom altijd voor u klaar! Plan Effect is altijd goed bereikbaar, reageert snel en lost eventuele klachten direct op. We staan garant voor een uitstekende service, want we willen immers dat u nog jarenlang tevreden blijft.

Garantie

U ontvangt van ons altijd een garantiecertificaat na oplevering. Mochten er problemen voordoen, dan kunt u rekenen op ons service team.

Herinrichten

Onze wanden zijn flexibel en uitermate geschikt om te verplaatsen. Wij adviseren u graag om uw kantoorindeling aan te passen.

CONTACT

Bij vragen, offertes, afspraken en andere verzoeken helpen wij u heel graag verder.
Vul het onderstaande formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.


Gelieve dit veld leeg te laten.

planeffect-logo
contact-seperator

Postadres:
Postbus 239, 4190 CE Geldermalsen

Bezoekadres:
Industrieterrein Hondsgemet
De Elzenhof 11, 4191 PA Geldermalsen

T + 31 – 345-587000
F + 31 – 345-587001
systeemwanden@planeffect.nl

KvK: 11023969
IBAN: NL70 RABO 0347 9273 19