Title Image

Over Ons

30 Jaar plezier en passie voor systeemwanden.

WELKOM BIJ PLAN EFFECT

Wij zijn een bijzonder familiebedrijf en trots op onze reputatie als toonaangevende speler in de markt. Dit hebben we de afgelopen decennia verdiend door onze focus op kwaliteit enerzijds en onze grootse ambities anderzijds.

We ontwerpen en ontwikkelen al bijna dertig jaar met veel plezier en passie onze systeemwanden en denken steevast een stap verder. Hoe kunnen we onze wanden nóg minimalistischer ontwerpen, hoe kunnen we onze producten nóg efficiënter leveren en hoe kunnen we u nóg beter van dienst zijn? De antwoorden op die vragen passen we direct toe.

Zoekt u een partner met een pragmatische instelling en een gezonde dosis flexibiliteit? Onze opdrachtgevers kunnen het u vertellen: bij ons zijn deze kenmerken voelbaar en zichtbaar.

Alles onder één dak

Op onze centrale locatie in Geldermalsen zijn onze productie, kantoren en showroom onder één dak gevestigd. Hier ontwerpen en produceren we al onze systeemwanden.
Doordat we het  gehele productieproces in eigen hand hebben, zijn wij in staat om op iedere wens in te springen en stellen we zelfs de meest ambitieuze opdrachtgever tevreden.
Onlangs hebben we onze productiecapaciteit fors uitgebreid.  Nu kunnen we nog doelgerichter werken en flexibeler inspelen op veranderingen in het proces.

Wij nodigen u graag uit om de hoogwaardige eigenschappen van onze systeemwanden live te ervaren.
Kom naar onze showroom en ontdek bijvoorbeeld het verschil in akoestiek tussen enkel en dubbel beglaasde systeemwanden.
Wie houdt van zijn medewerkers en van een inspirerende werkomgeving, die kiest voor Plan Effect! Deze ambitieuze opdrachtgevers gingen u al voor.

RUIMTE VOOR AMBITIE

Wij doen er alles aan om ambities en uitdagingen nooit uit het oog te verliezen,
dus we blijven ontwikkelen. Zo hechten wij een enorme waarde aan
duurzaamheid, service en onze medewerkers. Ontdek nu alle onderwerpen.

CRADLE TO CRADLE

Cradle to Cradle is meer dan traditionele duurzaamheid. Iets wat Plan Effect ambieert. Met ons zilveren certificaat heeft u de garantie van een duurzaam product.

SERVICE

Niet voor niets kiest u voor een Plan Effect product. Wij staan bekend om onze uitstekende serviceverlening en houden ook na oplevering graag contact.

VACATURES

Plan Effect is doorlopend op zoek naar nieuwe talenten. Bij ons spreekt werken in een inspirerende omgeving met een team van enthousiaste collega’s voor zich.