Title Image

Netflix

Kies, kijk en geniet van dit kantoor.

Nieuw kantoor voor Netflix Amsterdam

In hartje Amsterdam bevindt zich het nieuwe onderkomen van Netflix. Dit bijzondere kantoor aan de Stadhouderskade speelt een belangrijke rol voor het Amerikaanse bedrijf. De medewerkers op deze locatie regelen namelijk de marketing, PR en financiën voor Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Het kantoorgebouw genaamd Willemshuis heeft een oppervlakte van ruim 4.000 m2 en is gebouwd in 1990. In samenwerking met CBRE heeft Plan Effect deel uit mogen maken van dit fantastische project.

Kies.

CBRE heeft Plan Effect de kans gegeven om het kantoor van Netflix een metamorfose te laten ondergaan.

Plan Effect is enorm trots dat haar systeemwanden een bijdrage hebben kunnen leveren om de identiteit van Netflix terug te laten komen op het kantoor.

Kijk.

Het kantoorgebouw is voorzien van ongeveer 280m2 dubbele glaswanden. Daarbij zijn diverse deuren geplaatst, passend bij de uitstraling van Netflix.

De Serenity wandsystemen zijn te ontdekken op meerdere verdiepingen.

Geniet.

Het ontwerp van de kantoorruimte is van grote invloed op de beleving. Transparante folies op de kantoorwanden zorgen ervoor dat medewerkers elke dag kunnen genieten van hun favoriete films en series. populaire series als House of Cards en Stranger Things zijn hier onder andere op te zien. Medewerkers en klanten vinden het net een grote thuisbioscoop.

Design 0

Flexibel 0

Geluidswaarden 0

SERENITY

Op het kantoor van Netflix is veelal Serenity toegepast. Serenity biedt een combinatie van hoogwaardige kwaliteit, bijzonder design en hoge isolatiewaarden. Serenity creëert rust door haar flush beglazing. Het wandsysteem is herkenbaar vanwege de slanke aluminium profielen die naadloos op elkaar aansluiten. Even ontsnappen uit de drukte? Ook dan biedt deze wand uitkomsten.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

MAAK EEN AFSPRAAK