LIMITLESS SPACE, ENDLESS POSSIBILITIES

Op zoek naar een hoogwaardig en onderscheidend interieur? Ontdek SKYE! Natuur en architectuur vloeien in elkaar over met een gevoel van ruimte en vrijheid. Dankzij de geraffineerde details is SKYE werkelijk op ieder niveau vooruitstrevend te noemen. Bijzonder aan deze wand is het aluminium kader dat het systeem vormt. De aangesloten glaspanelen creëren een panoramisch en groots gevoel in elke ruimte. De opvallende maatvoering van 150x15mm maakt het systeem uniek in de markt. SKYE kan in zowel enkel- als dubbelglas worden uitgevoerd.

CRADLE TO CRADLE

Nagenoeg al onze producten zijn Cradle to Cradle gecertificeerd! De SKYE wordt zo duurzaam mogelijk geproduceerd, maar draagt op dit moment nog geen officieel certificaat. Het certificeringsproces is al in gang gezet. Per 22 december 2018 is ook dit wandsysteem Cradle to Cradle Silver gecertificeerd.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Van de enkelglaswand SKYE zijn diverse technische specificaties beschikbaar. Klik op de button voor meer informatie of vraag de documentatie per post aan.

UNIEKE EIGENSCHAPPEN

- Wanddikte: 150 mm
- Panelen: enkel of dubbel gelaagd glas
- Modulatie: 900 mm
- Profielen: gepoedercoat aluminium
- Geluidsisolatie: Rw 33 tot 44 dB

TECHNISCHE DETAILS

Dit wandsysteem in uw ontwerp opnemen? Download de beschikbare details in PDF. DWG ontvangen? Neem dan contact met ons op.

MEER INSPIRATIE OP DOEN?

KEER TERUG NAAR DE UITGEBREIDE COLLECTIE OF VRAAG GRATIS DOCUMENTATIE AAN
BEKIJK HET SKYE PROJECT IN AMSTERDAM

DOWNLOAD SKYE BROCHURE

MAAK EEN AFSPRAAK